УЧИЛИЩЕ И ХОТЕЛ ЗА КУЧЕТА
www.apis-dogschool.com
Велико Търново
+359888254685
Характерни за нея са естественото, непринудено поведение, бдителността, смелостта, бойният инстинкт и управляемата злоба.
Хотел

   "Хотел"

   Ако ви се наложи да отсъствате за известно време и няма на кого да оставите вашето куче. Хотел за кучета "Апис" с радост ще приеме вашият домашен любимец.
   Хотел за кучета "Апис" приема кучета от всички възрасти и породи. Нужно е само да носите ветеринарна здравна книжка в която са описани име, порода, собственик, ваксинации и обезпаразитявания. Кученцата на хотел се настаняват в самостоятелни стаички оборудвани с легло, посуда за храна и вода, и играчки. Грижите за кучетата включват разходка, почистване на стаичката, хигиена на кучето, хранене и почивка.
   Разходките са три пъти дневно на обособените за това места без повод под контрола на квалифициран персонал. По желание на клиента могат също да са в околната местност или с велосипед (бягането развива опорно двигателната система и мускулатурата). Храненето се извършва според хранителния режим на кучето. Предоставяме възможност да донесете собствена храна или изберете някои от вариантите които ние предлагаме.

   Работно време на хотела с клиенти е от 7:30 до 18:30 часа.

   Приемат се кучета на хотел от 16 часа и се изпращат в рамките на работния ден до 18:30 часа.

   Цена за нощувка:
    1. Летен период от 01.04 до 30.11 - от 15 лева за нощ до... в зависимост от престоя;
    2. Зимен период от 01.12 до 31.03 - от 20 лева за нощ до... в зависимост от престоя;

Посочените цени са без храна.

Зоомагазин Апис
Слънчеви Хотели. Супер Хотели в България
Първо място в Google. SEO blog - Оптимизация за Гугъл
    Изработка на сайт   |  Направа на Онлайн Магазин  |  Велико Търново