УЧИЛИЩЕ И ХОТЕЛ ЗА КУЧЕТА
www.apis-dogschool.com
Велико Търново
+359888254685
Характерни за нея са естественото, непринудено поведение, бдителността, смелостта, бойният инстинкт и управляемата злоба.
Училище и хотел за кучета

 Училище и хотел за кучета "Апис" започва работа през 1998 година. Разположен сред природата и в непосредствена близост до град Велико Търново вече повече от 10 години посреща на хотел или обучение вашите четириноги приятели. За това време сме натрупали опит в грижите и знания, които ще допринесат за вашето спокойствие по време на престоя на вашият домашен любимец.
    Хотела разполага с 10 самостоятелни стаички оборудвани със съдове за храна и вода, легло и играчки. Също така имаме няколко площадки, където кучетата свободно се разхождат и играят в присъствието на квалифициран персонал. Базата ни се отоплява с парно през студените месеци на годината.
    За вашите любимци предлагаме изкъпване, разресване, подстригване, почистване на уши, подрязване на нокти и други услуги, които ще ги направят по-привлекателни и красиви.
    На разположение на вашето куче имаме личен ветеринарен доктор, който при нужда ще го прегледа.
    Училището и хотела за кучета "Апис" разполага с моторно превозно средство, с което на посочен от вас адрес може да вземем или върнем вашето куче.
    Специалистите, които работят при нас могат да ви дадат отговори по въпроси свързани с избора на порода, отглеждане, обучение и всичко друго което ви интересува.

    За резервации: 0888 254 685

Зоомагазин Апис
Слънчеви Хотели. Супер Хотели в България
Първо място в Google. SEO blog - Оптимизация за Гугъл
    Изработка на сайт   |  Направа на Онлайн Магазин  |  Велико Търново